De liefde van God is oneindig!

IWJ Dec-23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De liefde van God is oneindig!

“Want ik weet zeker dat geen dood of leven, geen engelen of duivelse geesten, geen enkele macht, geen dingen nu of in de toekomst, geen macht uit de hoogte of uit de diepte, nee, niets op deze aarde ons zal kunnen losmaken van de liefde van God. Die liefde heeft God ons gegeven door Jezus Christus, onze Heer.” (Romeinen 8: 38-39, BB)

Het is jouw voorrecht, om God als je Vader te hebben, om deel uit te maken van Zijn familie. Het is een ongelooflijk, immens en prachtig cadeau dat je krijgt. Degene die de Alfa en Omega is, het begin en het einde, houdt met een oneindige liefde van jou.

God geeft Zijn licht in het donker en wijst ons de weg naar vrede. Maar waar vind je in vredesnaam vrede op aarde? Mensen voeren oorlogen, mensen zijn egoïstisch… Deze wereld lijkt gevangen in angst en terreur. De mensheid lijkt gevangen in het donker. Hoe eindigt dit alles? Hoe komt het ooit nog goed? Daarover gaat de SandyTale (zandverhaal) van vandaag. Bekijk en beluister hem aandachtig, wellicht een paar keer.

Maar God belooft ons een hoopvolle toekomst: “Hij zal alle tranen van hun ogen afvegen. En de dood zal er niet meer zijn. Niemand zal nog verdrietig zijn, treuren of pijn hebben. Want de eerste dingen zijn voorbij.” (Openbaring 21:4, BB)

Dus ja, Hij blijft aan jouw zijde staan. Ja, er is hoop voor de toekomst. God verandert niet. Hij kan je niet in de steek laten. Hij keert zich niet van je af en geeft niet op als anderen dat wel doen. Hij is er voor jou. Zijn armen staan ​​wijd open voor jou, en Zijn hart is vervuld van vreugde vanwege jou.

Hij kijkt verder dan mensen om je heen.. Zijn plan is groter, Zijn wegen zijn beter. Vertrouw Hem. Laat Hem je raken, vullen en overspoelen met Zijn liefde!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.