De Koning is bij je!

IWJ 6.25-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De Koning is bij je!

”Het meisje dat nog maagd is zal in verwachting raken en een zoon krijgen. De mensen zullen Hem Immanuël noemen. Dat betekent: ‘God is met ons.’” (Matteüs 1:23, BB)

De Koning der Koningen, de Heer aller Heeren schiep deze wereld uit het niks door de kracht van Zijn woord. De Schepper van de hemel maakte de aarde.

Deze zelfde buitengewone God maakte de keuze om een ​​mens te worden, om van je te houden en om je tot Zijn kind te maken!

Zijn gepassioneerde liefde voor jou kent geen grenzen. Zijn verlangen om een ​​intieme en persoonlijke relatie met jou te hebben is onbegrensd. Het is Zijn verlangen om jou te bemoedigen en te begeleiden tot Zijn droom voor jouw leven werkelijkheid wordt. Daarom zijn deze dingen altijd waar:

Je bent niet alleen op deze weg. Immanuël is bij je!

Laten we bidden: “Immanuël, bedankt dat U bij mij bent. Bedankt dat U mij bemoedigt en begeleidt totdat Uw droom voor mijn leven werkelijkheid wordt. Bedankt dat ik niet alleen ben! In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.