De Heilige Geest wil je veranderen!

IWJ 15.6 TWEE

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De Heilige Geest wil je veranderen!

“Jullie moeten niet meer op dezelfde manier leven als de ongelovige mensen. Maar leef als nieuwe mensen, doordat jullie op een nieuwe manier gaan denken[ , namelijk op Gods manier ]. Dan zullen jullie ook anders gaan leven. Dan zullen jullie weten wat Gods wil is. En alles wat Hij wil is goed, mooi en volmaakt.” (Romeinen 12:2, BB)

De Heilige Geest kan en wil je “transformeren”… Met andere woorden, de Heilige Geest wil jou krachtig veranderen! Wanneer je mediteert op het Woord van God, bijvoorbeeld door Ik Wonder Jou te lezen, door te bidden of door God lof te zingen, begint de Heilige Geest te werken in je leven. Als je Hem je gedachten laat vernieuwen, zul je bijzondere dingen zien en ervaren!

Paul Goulet, een pastor uit Las Vegas heeft eens gezegd: “De Heilige Geest beïnvloedt je geest, je geest beïnvloedt je emoties, je emoties beïnvloeden je keuzes, je keuzes beïnvloeden je acties en je acties hebben invloed op je bestemming.” Alles begint met de Geest van God! Zelfs in de Bijbel, zoals we kunnen zien in Genesis 1.

Vraag de Heilige Geest vandaag om je van binnen te raken. Vraag hem om met je te praten. Hij zal je volledig veranderen… volledig transformeren!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.