De finish ligt vóór je!

IWJ 9.2-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De finish ligt vóór je!

Om de vier jaar verrichten atleten grote prestaties op de Olympische Spelen. Eén van deze prestaties vereist enorm veel psychologisch doorzettingsvermogen en fysiek uithoudingsvermogen: de marathon. Een lange afstandsloop van ruim 42 kilometer!

Stel je voor dat diezelfde atleten proberen hun race af te maken, maar zware jassen dragen en hun sporttassen vasthouden. Ondanks hun onbetwistbare talent, lange voorbereiding en verlangen om te winnen, zouden ze waarschijnlijk de finish niet halen!

Jij hebt ook een race die je moet finishen en het Woord van God biedt je één van de sleutels om de overwinning te behalen.

Welnu dan, laten ook wij, nu wij door zo’n menigte van getuigen omringd worden, afleggen alle last en de zonde, die ons zo gemakkelijk verstrikt. En laten wij met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt.” (Hebreeën 12:1, HSV)

Dit zijn de stappen:

  • Leg je lasten en gewichten opzij. Laat los waar je je zo druk om maakt.
  • Keer je af van je zonden. Vraag vergeving.
  • Ren vooruit met je ogen gericht op Jezus!

De finish ligt voor je! Ga vanaf vandaag vooruit. Laat je verleden je heden niet beïnvloeden of je toekomst bepalen. Ren met doorzettingsvermogen en win de prijs!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.