De dag dat ik mijn baan verloor…

20200121 Dromen met God-5

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De dag dat ik mijn baan verloor…

Ik wil vandaag graag een korte getuigenis met je delen en je vertellen over de keer dat ik mijn baan als receptionist verloor, omdat ik niet wilde liegen. 

Op een dag zat ik in het kantoor van mijn manager en nam ik, zoals altijd, de telefoon op. De beller vroeg of hij met iemand kon spreken die op dat moment ook in die kamer was. De manager vroeg me om te liegen en te zeggen dat die persoon er niet was, maar dat kon ik niet! Dus ik weigerde drie keer en ik werd meteen ontslagen! 

Nadat ik deze baan, die ik maar drie weken had, was verloren, was ik erg verdrietig en had ik gevoel alsof ik weer helemaal opnieuw moest gaan beginnen. Maar, de volgende dag nam een bedrijf contact met me op en bood me een geweldige baan aan. Ik zou veertien maanden salaris, zes weken vakantie en een functie die precies in mijn vakgebied lag krijgen. Kortom, het was mijn droombaan! 

Die baan was echt een geschenk van God. Ik heb het nooit meer erg gevonden dat ik bij mijn vorige baan ontslagen werd!  

Ik leerde hiervan dat de moeilijkste situaties ons soms leiden tot onze bestemming.

Alleen God kent de toekomst. Ik moedig je aan om trouw aan Zijn wegen te blijven, Hij zal voor de rest zorgen! 

Zoals dit Bijbelvers zegt: “Mensen die op U vertrouwen, zult U nooit teleurstellen. Maar met mensen die niet met U willen omgaan, zal het slecht aflopen.” (Psalmen ‭25:3‬, ‭BB‬‬)

Ik nodig je uit om dit met mij te bidden: “God, ik kies er vandaag voor om U weer helemaal te vertrouwen! Dank U dat U mijn hele leven in Uw handen houdt. Help me om vandaag Uw wegen te volgen. Ik weet dat U me nooit in de steek zal laten! In Jezus’ naam, amen.”

God zegent je! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.