De beloften van God zijn ook voor jou!

IWJ 10.18-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De beloften van God zijn ook voor jou!

In de Bijbel staan talrijke beloften die betrekking hebben op elk gebied van het leven. Je verleden, heden en toekomst. Gods beloften zijn groot en kostbaar. God is goed en Hij wil je goede dingen geven, omdat je op Hem vertrouwt!

Zo staat in Psalm 31:20 (BB): “Maar U heeft geweldige dingen klaarliggen voor de mensen die ontzag voor U hebben en die op U vertrouwen. Iedereen zal het zien!” 

God belooft dat Hij uiteindelijk zal voorzien in al je behoeften; je op elk gebied zal helpen; bij je zal zijn als je het nodig hebt; je gebeden zal horen en verhoren; je zal leiden als je richting nodig hebt en je het eeuwige leven zal geven. Dit is een gratis cadeau!

Wees blij, want de vervulling van Gods beloften voor jou is verzekerd in Jezus Christus: Want alles wat God heeft beloofd, heeft Hij door Jezus ook gedaan. Jezus is Gods ‘ja’. Daarom zeggen we ook door Hem ‘Amen! Zo is het!’ En dat eert God. (zie 2 Korintiërs 1:20, BB)

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.