Dank U voor jou!

IWJ 11.19-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Dank U voor jou!

God maakt geen klonen. Hij is niet geïnteresseerd in het creëren van perfecte robots en Hij is ook niet op zoek naar onberispelijke, gepolijste christenen. Hij houdt van mij om wie ik ben, en Hij houdt van jou om wie jij bent! Jezus is de Goede Herder, Degene die elk van Zijn schapen bij naam kent. En Hij kent jou helemaal!

“De man die bij de deur de wacht houdt, doet voor hem open en de schapen luisteren naar hem. Hij roept zijn schapen bij hun naam en neemt ze mee naar buiten.” (Johannes 10:3, BB)

Wanneer je voor Hem verschijnt, zal Jezus je niet vragen waarom je niet Mozes of Paulus was… Nee! Maar wat Hij je misschien vraagt, is waarom je niet jezelf was.

Jij bent absoluut uniek en niemand anders dan jij kan… jij zijn! Leer om jezelf te waarderen zoals je bent, met je sterke en zelfs je zwakke punten! Schaam je niet voor wie je bent. Verontschuldig je niet voor je bestaan! Waarom kies je er niet voor om God te bedanken voor wie je bent?

“Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed..” (gebaseerd op Psalm 139:14)

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Silvia op 18 september 2019 om 5:50 am

    Ik vond dit mooie mooie lezingen en zo nodig voor mijn kinderen en ook voor mezelf.