Christus kiezen is het leven kiezen!

IWJ 5.24-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Christus kiezen is het leven kiezen!

“Maar een dief komt alleen maar om te stelen en te doden en te vernietigen. Ik ben gekomen om leven te geven en overvloed.” (Johannes 10:10, BB)

Jezus is het leven in al zijn volheid! Hij is niet alleen de weg naar het eeuwige leven, Hij is ook leven in overvloed, het ware leven. Leven gekenmerkt door vreugde, rust en de aanwezigheid van God.

Net zoals zoals een vis niet kan leven zonder water, zo kan je als een kind van God niet het ware leven ervaren als je niet regelmatig de tijd neemt om met God te praten.

Waarom zou je geen gebruik maken van het advies van de Almachtige God? Van Degene die alles heeft gemaakt, die alles weet… Zou iemand beter naast je kunnen lopen, je begrijpen, je genezen of je kunnen troosten?

Jezus kiezen is kiezen voor de meest trouwe Vriend, de meest geduldige Vertrouwenspersoon, de meest wijze Raadgever.

Vertrouw Hem met je plannen, spreek met Hem over wat je na aan het hart ligt. Wacht daarna geduldig, wacht en luister naar Zijn stem. Ontvang Zijn goddelijke advies, de wijsheid van boven!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.