Chris McClarney – I’m Listening

Home | Wonderen | Chris McClarney – I’m Listening

Als God tot je spreekt verdwijnt verwarring. Zijn stem geeft duidelijkheid en richting aan je leven. Chris McClarney schreef een prachtig lied over dat God het waard is om naar te luisteren.

I don’t wanna miss one word You speak 
Ik wil geen enkel woord dat U spreekt missen
Cause everything You say is life to me
Want alles wat U zegt is leven voor mij
I don’t wanna miss one word You speak
Ik wil geen enkel woord dat U spreekt missen 
Quiet my heart, I’m listening
Maak mijn hart stil, ik ben aan het luisteren

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.