Celebration – Uitnodiging door Wilma Veen

Home | Wonderen | Celebration – Uitnodiging door Wilma Veen

In deze video nodig ik, Wilma, je van harte uit voor de Jesus.net Celebration! Op 20 mei ontmoet ik jou graag in de Laurenskerk in Rotterdam tijdens deze bijzondere avond. Eric en ik zullen er spreken, maar ook anderen zullen vertellen wat het geloof voor hen betekent. Ben jij er ook bij? Kaarten zijn gratis! Bestel ze hier.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Maria Riksten-Brouwer op 17 mei 2019 om 9:36 am

    Helaas is het voor mij omogelijk om te komen, vanuit Groningen, maar ik hoop dat jullie een onvergetelijke tijd zullen hebben, tot eer van God en hopelijk zullen we er ook iets van kunen zien of horen, na die tijd.
    Ook graag mijn dank voor de dagelijkse bemoedigingen!

    Maria  2. Sabina op 19 mei 2019 om 5:55 am

    Ik zal er ook helaas niet bij kunnen zijn wegens werk en ook van Haarlem is dat wel een afstand te leggen met openbaar vervoer. Bij deze wens ik jullie een tijd volop in inspiratie, zegen en bemoediging van de Heer. God Bless ?