Uncategorized

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

Voel jij je weleens afgewezen?

Als iemand je afwijst, wijs dan naar boven. Ga Zijn woorden van waarde voor jou geloven. God wijst je nooit af!

Verscheurd pakpapier, verscheurde verlanglijstjes…

We kunnen zo teleurgesteld zijn in het leven. God nodigt ons uit om naast Hem te komen staan. Hij wil ons uitzicht geven.

Hou jij van verrassingen?

Zie jij God als jouw persoonlijke Sinterklaas? Vertel God in gebed je verlangens. Ontvang vrede die je hart en je gedachten beschermt.

Jij bent een verrassing voor anderen!

Van geven word je gelukkig. God heeft jouw geluk voor ogen. Hij moedigt je aan om een gever te zijn, zoals Hij aan jou ook zoveel geeft.

Feest van verlangen

Jesaja spreekt een intens verlangen uit naar God. Vanuit de onrust groeit het verlangen naar verlossing. Hij weet, bij God is redding.

Vol verwachting klopt ons hart!

God spoort ons aan om onze verlangens, verwachtingen en wensen bij Hem bekend te maken. Je mag het uitroepen naar God.

Druk zeker…

Hoe ga jij rust vinden en rust behouden? Geloven opent de deur naar Gods rust! Je kunt Zijn rust binnengaan als je in Hem gelooft.

Wat eten we vandaag?

Hoe ga je van melk naar vaste voeding in je geloof? Door te doen wat je gelooft! Door Zijn woord te lezen en te horen en erop te kauwen…

Ben je bang voor de dood?

Jouw angsten hoef je niet je hele leven bij je te dragen. Je bent niet gedoemd om gebukt te blijven gaan onder een deken van bedreigingen.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?