Uncategorized

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

Besef je dat Gods Geest buitengewoon bijzonder is?

Als Gods Geest in je woont, ga dan zeker je ‘huis’ uit. Zoveel anderen hebben je nodig! Ga je huis uit en deel Gods liefde!

Ik sta in brand!

 Laat de kracht van de Heilige Geest je helpen om stappen te zetten die je zelf niet durft te zetten. Voel de warmte van Zijn vuur.

Kamperen kun je leren…

Gods Heilige Geest komt en zet zijn tent op in jouw hart. Zijn nabijheid is het grootste geschenk dat je je kunt voorstellen.

Waar blijft U, God?

Hou vol! Ook als je nu nog niet ziet gebeuren waar je al zolang op wacht. Gods geest zal je hierbij helpen. Wat God belooft, doet Hij.

Hoeveel mensen laat jij op een dag glimlachen?

Vandaag wordt een dag met een lach! En jou wil ik in het bijzonder een enorme glimlach schenken. Weet dat God ook van je geniet.

Er gaat niets boven ijs met hele brokken chocolade!

Als je iets geeft, krijg je iets van een andere waarde terug. Schenk in vertrouwen en zie voor je hoe je ontvangen zult.

Een taart alleen voor jou!

Kun jij delen van dat waarvan je niet zo gewend bent om te delen? Als je durft te delen, ga je ontdekken hoeveel je zult ontvangen.

Delen is vermenigvuldigen

Jezus weet van weinig, veel te maken. Jezus weet van niets, iets te maken. Ook in jouw leven, kan Hij van weinig veel maken.

Ben jij rijk?

Als je veel zaait, zul je ook veel oogsten. Geven is pure winst! Schenken is ontvangen. Wat ga jij vandaag geven?

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?