Eric en Wilma

Start | Ik Wonder Jou | Wonderen

De Bijbel staat vol met wonderen die vertellen over een God die leeft. Hij is de God die het onmogelijke mogelijk maakt! Hij wil je zegenen! Ik Wonder Jou wil je helpen te groeien in je geloof en de aanwezigheid en kracht van God te ervaren!

Wat is jouw allergrootste wonder?

Jezus gaf Zijn leven, zodat jij jouw leven aan Hem kunt schenken. Jezus nam jouw schuld en schaamte, zodat jij dit niet meer hoeft te dragen.

Met geduld bereik je de finish!

Waar ga jij vandaag voor rennen? Zet je volledig in om God lief te hebben boven alles, je naasten als jezelf.

Heb jij levenshaast?

Levenshaast stopt als je rust bij Jezus. Als je letterlijk stil staat en Zijn nabijheid beleeft. Haast je om bij Jezus te rusten.

Hoelang moet je nog wachten op Gods antwoord?

Waar wacht jij al zo lang op? Als wachten op Gods antwoord lang duurt, verwacht dan Zijn aanwezigheid terwijl jij wacht.

Hoe schiet je ver en raak?

Durf je opnieuw te luisteren naar wat Gods plan is voor jou? Wat wil Hij tegen je zeggen? Vertrouw dat Gods geest ook tot jou spreekt.

Vanaf vandaag heb jij LEF!

Durf te leven met God. Durf je stappen in gehoorzaamheid te nemen en het vertrouwde los te laten? God wil je helpen!

Wat moet je doen als je struikelt?

Jezus heeft je bevrijd en vergeven, zodat je met nieuwe kracht verder kunt. Als je struikelt, diskwalificeert Hij je niet.

Wat moet je kunnen om dapper te zijn?

Ben jij bang? David was ook bang. Maar in plaats van onder de dekens kruipen, sprak hij krachtig zijn vertrouwen uit naar God.

Kun jij trainen als een militair?

Train jij je geloof net als een militair? Paulus moedigt ons aan om dit te doen: ‘Oefen je geest in het dienen van God.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?