Brian Johnson – Where You Go I Go

Home | Wonderen | Brian Johnson – Where You Go I Go

Jezus is ons perfect voorbeeld en we zijn geroepen om steeds meer op Hem te lijken. Brian Johnson zong dit mooie lied over het volgen van Jezus.

Where You go I go
Ik ga waar U gaat
What You say I say
Ik zeg wat U zegt
What You pray I pray
Ik bid wat U bidt
What You pray I pray
Ik bid wat U bidt

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Jaap op 6 maart 2019 om 8:52 am

    Prachtig lied met ook die Passie  2. Maria Riksten-Brouwer op 6 maart 2019 om 9:59 am

    Wat een schitterend lied!
    Dank je wel! Om steeds weer naar te luisteren.