Brian Doerksen – Today I Choose

Home | Wonderen | Brian Doerksen – Today I Choose

Jij hebt vandaag een keuze. Elke dag opnieuw kan je kiezen om Jezus te volgen, Hij wacht op jou. Luister naar dit oude lied van Brian Doerksen.

Today I choose to follow You
Vandaag kies ik om U te volgen
Today I choose to give my ‘yes’ to You
Vandaag kies ik om U mijn ‘ja’ te geven
Today I choose to hear Your voice and live
Vandaag kies ik om Uw stem te horen en te leven
Today I choose to follow You
Vandaag kies ik om U te volgen

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter