Bouw op de rots!

IWJ 7.5-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Bouw op de rots!

Bij het bouwen van een huis is de belangrijkste stap het leggen van de basis, het fundament. Als deze fase niet goed doorlopen wordt, riskeert de eigenaar van het huis dat het op elk moment zomaar kan afbrokkelen.

“[ Jezus zei tegen zijn leerlingen: ] “Lúister niet alleen naar wat Ik zeg, maar dóe het ook. Dan lijk je op een verstandig man die zijn huis op rotsgrond bouwde.” (Matteüs 7:24, BB)

Dit geldt ook voor jouw leven! Je hebt het beste en sterkste fundament nodig… Het Woord van God.

Als je financiële, fysieke en/of emotionele toekomst er niet zo zonnig uitziet, is daar het Woord van God, het Woord des levens. Hij stelt gerust en toont welke weg je moet volgen. De wind kan dan waaien en de regen kan vallen, maar jij zal niet omvallen.

Je ‘fundament’ kun je op deze manieren sterker maken:

  • Door te lezen uit de Bijbel
  • Door de Bijbel in de praktijk te brengen
  • Door te bidden
  • Door bewust te vertrouwen op God

Ik nodig je uit om met mij te bidden: “Heer, vandaag kies ik ervoor om Uw Woord het fundament van mijn leven en de gids voor al mijn beslissingen te maken. Openbaar voor mij Uw verborgen schatten, zodat ik kan worden versterkt en volharden in mijn wandel met U. In Jezus ‘naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Astrid Koevermans op 27 januari 2019 om 12:57 pm

    Vind het lastig om nu een reactie te geven  2. Jaap op 27 januari 2019 om 6:34 pm

    Goed werk en Laatste stem mooie klankkleur