Blijf van Hem houden

IWJ Dis-9-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Blijf van Hem houden

Er is een christelijke film die me echt heeft geraakt en de potentie heeft om ons geloof aan te moedigen. De film heet Facing The Giants.

In een bepaalde scène gaat de vrouw van het hoofdpersonage naar een doktersafspraak. Na verschillende mislukte pogingen hoopt ze deze keer dat haar wordt verteld dat ze zwanger is. De uitslag is weer hetzelfde: negatief.

In de tranen van deze vrouw kunnen we alle verdriet en ontmoediging voelen die dit nieuws met zich meebrengt. Maar in haar verdriet richt ze haar ogen op naar de hemel en zegt: “Ik zal nog steeds van U houden, Heer. Ik zal nog steeds van U houden.”

Dit soort geloof is onbetaalbaar in Gods ogen. Het is een geloof dat zegt: “Ik begrijp het niet, Here en het doet pijn, veel pijn, maar wat er ook gebeurt, ik zal U trouw blijven. Ik zal nog steeds van U houden en U dienen, Jezus.” Dit is een soort geloof dat er voor zorgt dat we God liefhebben om wie Hij is, niet alleen om wat Hij ons geeft.

Zelfs je als je het op dit moment niet begrijpt of moedeloos bent, blijf dan van Hem houden. Blijf dichtbij Hem. Hij staat aan jouw kant.

Ik nodig je uit om de hele dag door na te denken over dit prachtige Bijbelvers. Ik bid dat het een enorme bemoediging voor je is!“Bij God zijn we veilig. Hij is onze schuilplaats, onze burcht waar we veilig zijn. Hij heeft ons altijd geholpen als we in moeilijkheden zaten.” (Psalm 46:2, BB)

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Marléne op 2 december 2018 om 5:46 am

    Ontzettend blij met de bijbel app, met de bijbel voor handen waar en wanneer dan ook.