Blijf dromen!

IWJ 6.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Blijf dromen!

“Want God heeft ons gemaakt. En Hij heeft ook Zelf in Jezus Christus nieuwe mensen van ons gemaakt. Nu kunnen we voor Hem de goede dingen doen die Hij van tevoren al voor ons had bedacht.” (Efeziërs 2:10, BB)

“Wat wil je worden als je groot bent?” Iedereen heeft deze vraag wel eens gehoord.

Als je deze vraag hebt gehoord of beantwoord, weet ik zeker dat het antwoord nooit was: “Niets, ik zal niets zijn. Ik ga de slechtste zijn in mijn klas. Ik wil degene zijn die altijd faalt!”

Natuurlijk niet! Kinderen hebben het vermogen om groot te dromen, heel groot. En hoe zit het met jou? Durf je nog steeds groot te dromen? Of ben je door teleurstelling en woorden van anderen gestopt met het hebben van grote dromen?

De Geest van God woont in jou. Hij wil Zijn creativiteit, energie en vreugde in je leven blazen, zodat je kunt doen waarvoor je gemaakt bent. De gaven en talenten die je hebt, op welk gebied dan ook, zijn door God aan jou gegeven!

Hij heeft je niet per ongeluk die gaven en talenten gegeven. Hij vertrouwt jou! God begeleidt je elke stap van de weg. Hij woont zo dicht bij je. Luister niet naar de kleine stem die je vertelt dat je nooit iets belangrijks zult doen – het is een leugen!

Je hebt een grote God, dus ga weer groot dromen. Vertrouw op Zijn Geest, zoek en aanbid Hem, zodat je dingen doet die Hij voor jou heeft voorbereid!

Bid dit met mij: “Vader, ik weet dat U geweldige dromen voor mij hebt en dat U ze niet hebt opgegeven. Maar door de tijd heen, door verdwenen hoop, door de woorden van andere mensen en door andere dingen, heb ik deze dromen losgelaten. Vandaag kies ik ervoor om weer te gaan dromen! Ik vertrouw U. In de naam van Jezus, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.