Bid vandaag in de naam van Jezus!

IWJ 11.12-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Bid vandaag in de naam van Jezus!

Weet je waarom we bidden in de naam van Jezus? Waarom gebruiken we Zijn naam als we bidden?

Vlak voordat Jezus naar de Hemel opsteeg en aan Gods rechterhand ging zitten, deed Hij een belofte: “De mensen die het geloven, zullen de volgende wonderen doen: ze zullen namens Mij duivelse geesten uit mensen wegjagen, ze zullen in nieuwe talen spreken, ze zullen slangen oppakken, en zelfs als ze iets dodelijks drinken zal dat hun geen kwaad doen. En als ze zieke mensen de handen opleggen, zullen die mensen gezond worden.” (Markus 16:17-18, BB) 

Jezus zelf moedigt ons aan om in Zijn naam (namens Hem) te bidden! God gaf Jezus de naam die boven alle namen staat. Hij heeft dit aan niemand anders gegeven. De Bijbel zegt dat de Zoon van God hoger staat dan wie dan ook, zelfs dan de engelen.

“Want tegen geen één engel heeft God ooit gezegd: “Jij bent mijn Zoon. Vanaf vandaag ben Ik jouw Vader.” [ Maar wel tegen de Zoon. ]” (Hebreeën 1:5, BB)

Sterker nog, de engelen aanbidden Jezus. Zij zijn Gods dienaren, en Jezus is God. Zijn koninklijke macht blijft eeuwig bestaan!

Zie je, mijn vriend? Jezus is nog belangrijker dan de engelen zelf. Zijn naam is boven alles namen!

Ik moedig je aan om vandaag te bidden in de naam van Jezus, want zoals dit lied ook zegt, is er kracht in Zijn naam.

There is power in the name of Jesus

Er is kracht in de naam van Jezus

To break every chain

Om elke ketting te breken

 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Bert Spruit op 7 september 2019 om 4:58 am

    Ik DANK GOD?,VOOR HET BEMOEDIGENDE NL,Jesus, net.❤?. MEDE HIERDOOR ,WORDT IEDERE MORGEN MIJN HART❤ GEMASSEERT,DOOR GODS BOVENNATUURLIJKE LIEFDE,DE LIEFDEVOLLE EN BARMHARTIGE WOORDEN VAN ,IK WONDER YOU? .WAT EEN ZEGEN VAN GOD,GENADE LEIDT ONS NAAR HUIS.TOT OP DIE DAG,ZIE IK UIT NAAR JEZUS .DANK U? VADER,ZOON,EN HEILIGE GEEST?,IK HEB U LIEF,OMDAT U MIJ EERST LIEF HEEFT GEHAD, GEZEGENDE BEDIENING, NL,Jezus,net.?Ik heb U LIEF❤,AMEN.