Bid met precisie ?

IWJ Vasten-5-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Bid met precisie ?

Wat doen we als ons gebedsleven is gebaseerd op de waan van de dag? Of wanneer we niet echt weten voor wie of wat we moeten bidden?

We lezen in de Bijbel: “Als er geen visioen is, raakt een volk losgeslagen…” (zie Spreuken 29:18, HSV)

Het is essentieel om een ​​duidelijke visie te hebben voor ons eigen leven. Om de grote reden te ontdekken dat God ons heeft geschapen en ons op deze aarde heeft gezet. God staat soms woestijnseizoenen toe. We moeten dan volharden en niet ontmoedigd raken, wetende dat een beloofd land voor ons ligt! Ongeacht welk deel van ons leven een ‘woestijn’ lijkt, we moeten in geloof leven en blijven bidden.

Daarom moedig ik je aan om gebedspunten regelmatig op te schrijven in een notitieboek. Dit zouden gebedspunten kunnen zijn:

  • Voor degenen in je leven die genezing nodig hebben;
  • Voor je partner die je graag dichter bij God zou zien leven;
  • Of voor jezelf: je werk, je financiën, gebrek aan energie, en vul het zelf maar verder in.

Je Vader wil je een openbaring geven voor je leven en voor elk deel van je bestaan!

God vergeet je gebeden niet. Als jij Hem zoekt, zul je Hem vinden. Hij zal door jou gevonden worden. Je zult gaan leven in je bestemming!

Zo blij dat je bestaat!


Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.