Bevrijdingsdag

05 mei 2022

 

Geloof je dat God je heeft vrijgemaakt? Hoe ga je dan om met schuldgevoelens, oordelen van anderen, verslaving etc.? In deze serie over ‘vrij zijn’ gaan we daar prachtige ontdekkingen over doen.

Dit wordt een geweldige feestdag!
We vieren dat Nederland werd bevrijd van de vijand!

Maar Wilma”, zeg je, “jij weet niet waar ik op dít moment allemaal mee zit. Die oorlog is zo lang geleden. Ik zit in mijn leven met hele andere ‘oorlogen’…”

Welke vijand moet jij van je afschudden? Wie zit jou steeds op de hielen? Welke lastige, negatieve gedachten, ontnemen jou de vrijheid om te genieten van het leven?

‘Leef als vrije mensen’ is een opdracht.

Leef als vrije mensen, maar misbruik die vrijheid niet om te doen wat jullie maar willen, en om slechte dingen te doen. Gebruik die vrijheid om God te dienen.” (1 Petrus 2:16, BB)

Als vrij mens leven is niet afhankelijk van jouw gevoel.
Geloof je dat je bent verlost?

Als je vandaag de vlag van zolder haalt, zwaai er dan eens lekker mee door de kamer. En als je geen vlag hebt, pak een witte theedoek, een witte fleece deken of een wit overhemd en ga er mee aan de haal. Zo lekker bevrijdend:)

Zullen we samen danken?
“Dank U voor de vrijheid in ons land. Zegen de leiders, onze koning en koningin. Wij hijsen de vlag voor de vrijheid van Nederland, maar boven alles hijsen we graag de vlag voor U. Dank U wel voor Uw vrijheid in ons leven. Amen.”

 

 

 

 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?