Bethel Music – Promises Never Fail

Home | Wonderen | Bethel Music – Promises Never Fail
God is trouw, Zijn beloftes falen nooit. Dat zegt Bethel Music ook in dit mooie lied!

I know Your thoughts
Ik weet het, Uw gedachten
Your plans for me are good
Uw plannen voor mij zijn goed
I know You hold
Ik weet het, U houdt
My future and my hope
Mijn toekomst en mijn hoop in Uw hand
Your promises never fail
Uw beloftes falen nooit

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Pauline Hoogvliet op 26 juni 2021 om 3:25 am

    Naast de oorlogen die jij noemde zit bij mij die van ziekte, Depressie , lage eigendunk, eenzaamheid en acceptatie van het feit dat in de mij geliefde woonplaats moet verlaten omdat ik een God heb die mij hiervan niet zal genezen en ook niet van de epilepsie en de astma dat ik daarom in het laatste jaar van het zingen in koorverband in zal gaan. Welke hobby kan ik dan voor de avond hebben nu ik dor de ms niet meer kan lezen? Hebben jullie een idee moet ook gedwongen wenen aan luister bijbel en boeken. Willen jullie voor me meedenken en mogelijke linken opsturen en bidden? Een goede zondag morgen, en Gods zegen en een goede dienst Wilma.  2. Nicoline op 26 juni 2021 om 6:15 am

    Oh lieve Pauline, je staat voor stevige uitdagingen. Mooie vrouw hou vol. Ontvang en hou vast de waarheid dat Je geliefd bent door Jezus! Hij is bij je als je moet loslaten. Laat los de overtuiging dat hij je niet zal genezen. Geef jezelf en Hem opnieuw de ruimte in je gedachten om daar hoop en vertrouwen te houden en laat het aan Hem. Zijn wonderen zijn echt de wereld niet uit. Zing het lied: Zullen we ruilen wat Herman Boon schreef en Talitha zo mooi zingt, kijk maar wat kan. Ik bid te toe dat je de veerkracht vind om wat er ook komt te trotseren met Jezus als je Rots, je Beschermer, je Schuilplaats, je leven. XXX