Bethel Music – Nothing Else

Home | Wonderen | Bethel Music – Nothing Else

Hoewel God ons alles wil geven wat we nodig hebben, is dat niet het doel van ons geloof. Het doel is dat we Jezus beter leren kennen. Hij is ons doel. Luister naar dit prachtige lied en vertel Jezus dat je Hem wilt ontmoeten.

Oh, I’m not here for blessings
Ik ben hier niet voor zegeningen
Jesus, You don’t owe me anything
Jezus, U hoeft me niks te geven
More than anything that You can do
Meer dan iets wat U voor mij kan doen
I just want You
Wil ik U zelf hebben

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.