Ben jij wie je bent?

02 juli 2020

Stel je voor je voor dat jij al Gods verborgen plannen zou kennen… Hoe zou je dat vinden? Je zou dan precies weten waar de keuze van deze dag je over 15 jaar zal brengen? Je zou kunnen inzien wat er in de wereld gebeurt en op welke wijze God de eeuwigheid hiermee verbindt? Je zou…

Stel je voor dat je bergen kan verzetten? Je ziet tegen iets op, en voila! Je verzet die berg van een probleem. Klaar. Appeltje eitje. Dan zou je zeggen dat je het hoogste levensdoel wel te pakken hebt, toch?

Stel je voor dat je alles weet. Gewoon alles. 

Stel dat je alles kon, maar je had geen liefde. 0%. Niets. Nada. Niks…

En dan? Ja, dan stel je dus helemaal niets voor. Zonder liefde stopt alles, is alles zinloos.

Hoe powerful is liefde?! Hoe groots is liefde?! Liefde is mega!

We lezen in 1 Korintiërs 13:2: “Stel dat ik kon profeteren, al Gods verborgen plannen kende, alles wist wat er te weten valt en zoveel geloof had dat ik bergen kon verplaatsen. Maar als ik dat zonder liefde deed, stelde ik niets voor.” (BB) 

God zegt tegen jou vandaag liefdevolle woorden vol kracht:

  • Je mag zijn zoals je bent. Je hoeft vandaag niet te worden zoals je collega of mede investeerder. 
  • Je mag zijn zoals je bent. Binnen jouw werk, jouw gezin, jouw studie, jouw familie en jouw buurt. 

Bid je mee? “Dank U voor de enorme kracht die is gelegen in Uw liefde. U houdt van mij. U vindt mij leuk. U waardeert mij. U ziet mij zitten. U wordt blij als U naar me kijkt. Ik mag volledig zijn wie ik ben. Dank U wel.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?