Ben jij nog ‘als een kind’?

20200116 12.30

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ben jij nog ‘als een kind’?

Op een dag brachten mensen kleine kinderen naar Jezus en vroegen Hem om de kinderen te zegenen. De discipelen zeggen tegen deze mensen dat ze Jezus niet moeten lastigvallen.

De Bijbel zegt dat Jezus hier niet blij mee was en dat Hij zei: ”…. Laat de kinderen bij Mij komen. Houd ze niet tegen. Want het Koninkrijk van God is voor mensen zoals zij.” (Marcus 10:14-15, BB)

Maar wat betekent het om als een kind te zijn?

  • Een kind vindt het leuk om tijd door te brengen met zijn/haar vader. Geniet jij ervan om tijd door te brengen met je hemelse Vader?
  • Een kind denkt eenvoudig. Het gelooft wat hem/haar verteld wordt. Geloof jij met heel je hart wat Zijn woord zegt?
  • Een kind is spontaan. Het denkt niet voortdurend na over hoe het zich zou moeten gedragen of wat goed zou zijn om te zeggen of te doen. Ben je nog steeds spontaan en oprecht in je relatie met God?

En er zijn nog veel meer dingen die we van kinderen kunnen leren.

Ben jij nog steeds als een kind? Heb jij nog steeds een hart als dat van een kind? Bid, als je dat wilt, met me mee: “Heer, ik vraag U om mij weer ‘als een kind’ te maken, vol verwondering over het leven, en vol vertrouwen in Uw beloften. In Jezus’ naam, amen.”

Het is zo mooi om te zien dat je steeds dichter bij God komt. Ik ben zo trots op je!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.