Ben jij geconnect met God?

11 juli 2020

Ken jij dit liedje toevallig? 

God Zijn telefoonlijn

Is nooit in gesprek

En aan tijd voor spreken

Heeft Hij nooit gebrek

Hemelse centrale

Vrij voor jou en mij

Als je eens in zorgen komt

Gebruik dan deze lijn!

Ik heb ooit kinderwerk gedaan bij ‘de Annies’ in Putten. Dit zijn twee geweldige dames die hun leven wijden aan kinderwerk. Van hen heb ik dit lied geleerd. Met gebaren erbij! 🙂 Eigenlijk is dit lied heel vervelend. Als je het tien keer hebt gezongen, kom je er niet meer van af…

Ik verdiep mij op dit moment in het thema ‘gebed.’ Ik zoek naar de dieper liggende gedachten en mooie woorden van God voor jou. En wat denk je? Wat schiet er in mijn gedachten? Dit lied!

Ik heb het zelfs gezongen achter mijn computer, zodat ik mij de juiste tekst kon herinneren. En nu… Nu blijft het alsmaar in mijn hoofd… Help!

De Annies zouden destijds niet geloofd hebben dat wij anno 2020 zo verknocht zouden zijn aan onze mobiele connectie. Als de WiFi goed is, gaat het met ons goed. 

Maar hoe gaat het met jouw ‘hemelse telefoonlijn’? Ben jij geconnect?

“Daarom mogen we altijd vol vertrouwen naar Gods troon komen. God verlangt ernaar om ons te vergeven. Daarom zullen we van Hem vergeving krijgen wanneer we verkeerd hebben gedaan. Want Hij zal altijd goed en vriendelijk voor ons zijn. Hij zal ons op het juiste moment te hulp komen.” (Hebreeën 4:16, BB)

We kunnen altijd ‘bellen’ met God. Zijn WiFi is altijd goed. Het bereik is altijd perfect. 

Ben je de code kwijt? De code is ‘Jezus’. Hij heeft de verbinding voor jou vanuit de hemel met de aarde gelegd. Zoek vandaag dus die hemelse connectie.

(Dan zing ik vandaag nog even door…speciaal voor jou. “God Zijn telefoonlijn is nooit in gesprek… en aan tijd voor spreken… lalalala….”)

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?