Ben je overweldigd door financiële zorgen?

IWJ 11.29-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ben je overweldigd door financiële zorgen?

We zijn natuurlijk in in de eerste plaats inwoners van Gods koninkrijk, maar we maken nog steeds deel uit van een wereld waar we rekeningen, huur, belasting en verzekeringen moeten betalen.

Het leven kost geld. De gedachte hieraan kan soms alle andere gedachten overstijgen, je vreugde stelen en je vertrouwen op de proef stellen. Soms kun je je verpletterd voelen door al die zorgen over geld.

Maar toch verklaart God in Psalm 132:15: “Ik zal goed zijn voor de stad: er zal altijd meer dan genoeg eten zijn. De arme mensen zullen zoveel kunnen eten als ze willen.”

En in Lucas 12:27-28 staat: “…Kijk eens naar de lelies. Ze spinnen niet en weven niet. Maar Ik zeg jullie dat zelfs koning Salomo met al zijn rijkdom er niet zo schitterend uitzag als die bloemen. Het gras staat er maar één dag, want morgen wordt het in de oven gegooid. Toch kleedt God dat gras zó mooi aan met bloemen. Dan zal Hij jullie toch zeker óók aankleden? Wat is jullie geloof toch klein!”

God kent je behoeften door en door. Hij kan en wil voor je zorgen! Hij is je niet vergeten en zal je niet alleen laten.

Houd vast aan Zijn Woord, aan Zijn beloften. Hij is jouw verlosser, ook op financieel gebied!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.