Ben je goed genoeg?

IWJ 8.27

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ben je goed genoeg?

Onze schooljaren kunnen ons achterlaten met pijnlijke herinneringen en littekens die we liever vergeten. Helaas is het tegenwoordig zeldzaam dat scholieren worden aangemoedigd en bemoedigd in ons onderwijssysteem. Al zijn er gelukkig ook uitzonderingen.

In plaats daarvan gaven alle cijfers en straf ons vaak gedachtes als: “Je zult nooit goed genoeg zijn”, “je bent niet genoeg” “je bent niet slim genoeg”, of gewoon “je bent niet in staat om dit te doen.”

Gelukkig zegt God iets anders over ons! En Hij heeft de stem waar we naar moeten luisteren. God zegt tegen ons, tegen jou en mij: “Je kan het! Je hebt de geest van Christus, je bent briljant en genoeg! Ik geloof in jou. Je hebt al zoveel uitdagingen overwonnen! Neem een ​​stap vooruit, want Ik ben met je!”

Laat deze woorden vandaag reëel worden. Laat ze je bemoedigen! Herlees ze en luister nog een keer naar ze. Zeg het tegen jezelf: “Je kan het! Je hebt de geest van Christus, je bent briljant en genoeg! Ik geloof in jou. Je hebt al zoveel uitdagingen overwonnen! Neem een ​​stap vooruit, want Ik ben met je!”

Wees vandaag rijkelijk gezegend!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.