Bemoedigen is liefhebben!

20200512 Tekst Gods doel-4

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Bemoedigen is liefhebben!

Vandaag moedig ik je aan om anderen aan te moedigen! 

God heeft je een onbeschrijfelijk mooi cadeau gegeven om anderen te bemoedigen, te zegenen, te steunen en te troosten. God heeft alles gemaakt door Zijn Woord en ook jouw woorden hebben heel veel kracht! 

De Bijbel verklaart in Spreuken 18:21: “Je tong heeft de macht over leven en dood. Als je je mond zijn gang laat gaan, zul je daarvan de gevolgen dragen.” (Spreuken ‭18:21‬, ‭BB‬‬)

Jij hebt de macht en autoriteit om dingen levend te maken in jouw leven en in de levens van anderen! Wat een verantwoordelijkheid en wat een geweldige kans heeft God jou gegeven! 

Als je anderen bemoedigt laat je ze Gods liefde zien. Durf anders te zijn dan de rest van de wereld!

Jij bent het begin van een keten van liefde die de wereld op zijn kop zal zetten! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

 1. Cynthia op 12 mei 2020 om 2:31 am

  Wauw wat geweldig!! Bewust te worden dat er macht en kracht zit in het spreken!!! We hebben de vrijheid om te kiezen hóe we spreken!! Wat mooi om hiervan bewust te mogen worden!

  Thank you Eric and Wilma!!

  Vanaf vandaag wil ik me meer bewust zijn én me ervoor inzetten om ook werkelijk bijv zegenend en troostend aanwezig te zijn in mijn omgeving. Mooi ook dat er een tekst uit de bijbel, uit Spreuken, bij staat om deze waarheid te ondersteunen

 2. Melanie op 12 mei 2020 om 8:54 am

  Wow elke dag raken de woorden me van Ik wonder jou. Ik ben ook zo blij dat jullie bestaan.
  Zo duidelijk geschreven en bemoedigend om de dag mee te beginnen. En Wilma van jou word ik zo vrolijk die lach van je, je enthousiasme en bevlogenheid echt heel inspirerend. Ik vind je een prachtmens ❤

Laat een reactie achter