Amanda Cook – You Make Me Brave

Home | Wonderen | Amanda Cook – You Make Me Brave

God maakt ons dapper. Zijn liefde heeft een weg voor ons gemaakt waardoor wij dapper kunnen zijn, samen met Hem. Amanda Cook schreef hier een prachtig lied over. Ik hoop dat het je helpt om samen met Jezus dapper te zijn in elke situatie!

You make me brave
U maakt mij dapper
You call me out beyond the shore into the waves
U roept mij dieper de golven in
You make me brave
U maakt mij dapper
No fear can hinder now the love that made a way
Niets kan Uw liefde in de weg staan

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.