Amanda Cook – The Voyage

Home | Wonderen | Amanda Cook – The Voyage

Je hoeft niet bang te zijn om een nieuwe weg in te slaan; God is er altijd bij. Laat dit mooie lied van Amanda Cook je bemoedigen!

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. C. Grinwis op 3 februari 2021 om 7:32 am

  Bedankt voor iedere dag dat je met zoveel bemoediging mij vrolijk maakt in mijn hart. 2. Marianne op 3 februari 2021 om 8:02 am

  Heel bijzonder dit! Maandag vertrek ik voor ongeveer 10 weken, voor de eerste keer als vrijwilliger naar de Africa Mercy. Dat vind ik best spannend. Wat een prachtig lied , het voelt speciaal voor mij vandaag. Ik ben de wind in je zeilen, wat heerlijk om te weten! 3. C de Jong op 3 februari 2021 om 10:35 am

  Gods zegen Marianne bij de voorbereidingen die nog nodig zijn. Weet dat God met je mee gaat en je nabij zal zijn in deze , voor jou onbekende reis. Masr God weet wat dit uit zal werken in je leven. Geef je over aan Hem. Hij zal je beschermen en Zijn plannen kenbaar maken. Leef dicht bij Hem. Gods rust en vrede toegebeden. Kees de Jong. 4. Vera op 7 februari 2021 om 1:16 pm

  Mijn reactie op de boodschap van het melkmeisje van Rembrandt :
  Zo mooi en jouw bemoediging en duidelijk en ontspannend ……
  Ik heb in de e-mail aan jou hierop gereageerd want ik ben een nieuweling en moet nog
  Leren hoe te reageren op jouw boodschap
  Boodschap Melkmeisje blijft steeds in mijn gedachten Dat Iedereen SPECIAAL is voor GOD
  Eer van mensen hoeft niet , God ziet de stille werkers ……. 5. Tina op 5 juli 2021 om 4:22 am

  Goedemorgen Griet. Meent U dit echt? Ik denk dat de mensen die hier komen alleen Jezus Christus als hun redfing zien. Ik hoop dat U HEM ook leert kennen. Vriendelijke groeten.