Alton Eugene – Victory Belongs To Him

Home | Wonderen | Alton Eugene – Victory Belongs To Him
De overwinning behoort Jezus toe, zegt dit mooie lied. En omdat jij Zijn erfgenaam bent is de overwinning ook van jou. Jezus heeft over elke situatie de overwinning al behaald!

Victory belongs to Jesus
De overwinning behoort Jezus toe
Victory belongs to Him
De overwinning behoort Hem toe

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Nelly op 27 augustus 2019 om 4:15 am

    Lieve Wilma en Eric, iedere dag kijk ik ernaar uit wat God door geeft aan jullie zodat het juiste woord op het juiste moment door wordt gegeven. Ben zo dankbaar met deze bemoedigingen die ik zo hard nodig heb in deze strijd. Soms lijkt het dat er geen eind aankomt, wat ik weet is dat HIJ ons draagt door alles heen. Doordat ik mij aangemeld heb bij jullie merk ik hoe God door een ieder van jullie heen werk. Dankbaar dat ik Zijn kind mag zijn en ik voel me rijk gezegend om iedere dag jullie bemoedigingen te mogen ontvangen. Gods Zegen toegewenst. Veel liefs en groetjes nelly  2. Yvonne Berkemeijer op 27 augustus 2019 om 11:57 am

    Wat een práchtige en wáre boodschap!