Als het leven soms pijn doet… – Reni & Elisa

Home | Wonderen | Als het leven soms pijn doet… – Reni & Elisa

Een prachtig lied van Reni & Elisa Krijgsman. Een roep naar God in tijden van moeite en pijn…

Als ik kom met al mijn vragen, met mijn twijfels en mijn pijn,
met mijn angst en onveiligheid, lijkt de hemel soms van koper.
Geen gebed komt er doorheen en ik verstik in onzekerheid.

Juist op die momenten als het echt niet meer gaat,
laat me merken laat me voelen dat U werkelijk bestaat.
dat Uw armen om mij heen zijn en Uw liefde mij omgeeft.
Dat ik zal zien als ik terugkijk, dat U mij gedragen heeft.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.