Aanbid Hem!

IWJ FB 2.30-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Aanbid Hem!

Ik luister graag naar lofliederen. Ik dank God voor al zijn getalenteerde artiesten. Veel songwriters hebben ongelooflijk mooie liedjes geschreven voor de glorie van God. Het is zo goed om mee te zingen met deze liederen en Hem te aanbidden!

Maar het hart van de Vader verlangt ernaar om JOUW stem te horen. God geniet ervan als jij Hem op je persoonlijke manier aanbidt. Niets kan die geur van jouw aanbidding vervangen! Vanmorgen luistert de hemel aandachtig naar jou. De hemel wacht aandachtig op een nieuw lied, recht uit je hart. De Bijbel moedigt ons hiertoe aan.

“Als je leeft zoals God het wil, juich dan over de Heer! Zing dankliederen voor Hem! Loof de Heer met de harp. Speel liederen voor Hem op allerlei muziekinstrumenten. Zing een nieuw lied voor Hem. Maak vrolijke muziek en zing er luid bij.” (Psalm 33:1-3, BB)

Zing vandaag een nieuw lied, een nieuwe melodie, begin er nu gelijk mee! Giet de geur van jouw aanbidding aan de voeten van Jezus uit. Laat de geur van jouw aanbidding opstijgen en stijg daardoor zelf boven je situatie uit!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Saskia op 7 september 2020 om 12:41 pm

    Zo dan … bericht komt binnen hoor.
    Ik wil al jaren harp les maar door omstandigheden komt dit niet op mijn pad. Inmiddels een harp gekocht. Totaal geen idee hoe ik deze mooie (gebruikte ) harp moet bespelen maar ik ga er voor LOOF DE HEER MET DE HARP…
    Al verschillende berichtjes gekregen gewoon met gevoel nou daar ga ik dan…
    Bedankt … p.s. nog nooit op deze site geweest