Aanbid God altijd!

IWJ-6.16-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Aanbid God altijd!

Ik heb geleerd God te prijzen en Hem te danken, ongeacht of de lucht blauw of grijs is, of het nou een mooi of een slecht seizoen is. En weet je waarom? God aanbidden is een geweldige manier om bemoedigd en opgetild te worden. Temidden van al het tumult, de beproevingen en talloze moeilijkheden van het leven, in je woestijn, je vreugde, je pijn, moedig ik je aan om nooit te vergeten om God te aanbidden!

Psalm 113:3 verklaart: “Laat iedereen de Heer prijzen, vanaf de plaats waar de zon opkomt tot daar waar de zon ondergaat.” (Psalm 113:33, BB)

Prijs God en geef Hem glorie, in elke omstandigheid. Wees vervuld met dankbaarheid en vertel Hem: “Dank U voor alles wat U in mijn leven heeft gedaan en alles wat U in de toekomst voor mij zult doen!”

In Hebreeën 13:5 staat: “Laten we Hem dus aldoor prijzen. Onze woorden van dankbaarheid en van geloof zijn ons offer aan Hem in wie wij geloven.” (Hebreeën 13:5, BB)

Dank God, in elke omstandigheid. Psalm 9:2 zegt: “Ik ben blij met U en ik juich voor U. Ik zing voor U, de Allerhoogste God!” (Psalm 9:2, BB)

Zelfs als alles moeilijk lijkt, zoek manieren om God te prijzen. Dat is het geheim van een hart dat klopt en leeft voor Hem. Dit is wat Francine, Anna en Margaret hebben meegemaakt, en vandaag moedig ik hen en jou aan er mee door te gaan.

“Het was meer dan drie jaar geleden dat ik bijna gestopt was met bidden en het Woord van God lezen. Sinds ik ‘Ik Wonder Jou”’ begon te ontvangen, is alles veranderd. Nu ga ik weer naar de kerk en heb ik elke ochtend mijn eigen stille tijd, waar ik bid en mijn Redder prijs! Bedankt! – Francile

“Ik wil je bedanken voor het delen van Gods woord, het gaf me vandaag inspiratie om mijn dag mee te beginnen. Ik werd wakker met een bezwaard hart, niet wetend of ik nog een dag zou aankunnen. Ik ontving de e-mail, las het en mijn werd blij! Ik prijs God dat Hij een prachtig plan voor mij heeft en mij zal optillen, mijn tranen zal drogen en mij zal bevrijden van ziekte!” – Anna

“Mijn goede hemelse Vader heeft me veel gezegend. Hij heeft mijn leven meer gered dan ik zou kunnen zeggen, van drinken, auto-ongelukken, enz. Ik geef mijn leven aan mijn Here Jezus… Hij heeft me op meer dan één manier veranderd… Hij heeft me van de bodem gehaald en ik geef Hem lof, glorie en ik aanbid Hem elke dag… Ik geef Hem helemaal de eer voor wat Hij aan het doen is… Dank U Jezus!” – Margaret

Prijs en aanbid God vandaag!

Zo blij dat je bestaat!


Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Christine Ferket op 9 januari 2019 om 10:06 am

    Wat een plezier om elke dag naar Ik wonder jou. Elke dag geeft het mij moed om te leven!
    Ik ben blij dat ik elke keer de testen kan terug lezen.
    Dank u, hierdoor krijg ik kracht!