7 miljard mensen… en ze zijn allemaal anders!

IWJ 11.8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | 7 miljard mensen… en ze zijn allemaal anders!

Er zijn meer dan 7 miljard mensen op onze planeet! En toch zijn er geen twee hetzelfde!

Ieder van ons is uniek. Zeker, soms vinden we mensen die heel erg veel op elkaar lijken. Maar we zullen nooit een andere “ik” ontmoeten!

Dit feit herinnert ons eraan dat ieder mens belangrijk is voor God. God wilde dat ieder mens uniek zou zijn, daarom heeft Hij iedereen zorgvuldig en liefdevol geschapen.

Jij en ik hebben allebei onze eigen specifieke kenmerken. En toch zijn we in Gods ogen evenveel waard. Hij houdt van ons allemaal op een unieke manier.

Dit is wat Damson uit Malawi met mij deelde: “Beste Eric, ik dank God voor de inspiratie van ‘Ik Wonder Jou’. Het verandert inderdaad mijn leven en ik groei elke dag. Ik ben bijzonder en uniek en ik weet inmiddels dat ik de Koning der Koningen in mijn leven heb, Jezus.”

Net als Damson ben jij bijzonder en uniek. Jouw God is altijd bij je!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.