2023 is bijna ten einde!

30 december 2023

Voor mij was dit afgelopen een jaar vol angstige momenten, grote onzekerheden, overwinningen en wonderen. Ik ben onze Here God zo dankbaar dat Hij mijn leven heeft gespaard. Dat ik na al die hartstilstanden en reanimaties en vervolgens zwaar hartfalen er nog ben! En hoe! Ik kan met jou optrekken. Ik kan met jou van het leven genieten en ons verbazen over de grote liefde van God. Hij is trouw. Hij is te vertrouwen. Altijd.

Ik hoop dat ook jij, Gods liefde en trouw het afgelopen jaar krachtig in je leven hebt zien werken. Het is mijn grootste wens en gebed dat je door samen op te trekken met de Ik Wonder Jou familie sterker in je geloof bent gaan staan.

Ik ben zo dankbaar dat we in 2023 samen mochten optrekken. Ik krijg alleen al bij de gedachte een enorme glimlach op mijn gezicht. 

Ik wil heel, heel graag samen met jou van 2024 een hemels jaar maken. 

Ondanks alles wat er op ons pad kan gaan komen,
maar ook dankzij alles wat we zullen gaan meemaken.

‘Tenslotte, broeders en zusters: wees sterk in de kracht van de Heer.’
(Efeziërs 6:10, BB)

Zullen we samen niet voor half, niet voor een beetje, maar voor helemaal ons toewijden aan onze grote God? 

En mocht je nu afhaken met de gedachte: 

  • ‘Dat lukt mij toch niet.’ 
  • ‘Ik merk weinig van God, dus hoe kan ik mij dan toewijden?’ 

Speciaal tegen jou wil ik zeggen: 

  • ‘Relax, geef je over aan Hem. Hij zal je ook sterken, in het sterk worden in je geloof.’ 

Ik droom ervan dat in 2024 het aantal mensen dat Gods liefde dagelijks mag merken door Ik Wonder Jou verdubbelt.

Als jij naar 1 persoon de mail doorstuurt, verdubbelt het aantal:

  • 20.000+ mensen bij de Ik Wonder Jou familie, wordt dan 40.000+ mensen. Waarom niet? Het kan, dankzij jouw hulp. Samen kunnen we dit! Wie schiet er op dit moment bij jou te binnen, die je zeker de mail even moet doorsturen?
  • Ik heb nu al zo’n zin in het komende jaar, ondanks mijn persoonlijke spannende hartperikelen die voor mij gepland staan, maar hopelijk is het een wonder:)

Je kunt mij op nog een manier helpen. Schenk een eindejaarsgift

  • Deze gift zal 100% gaan naar het verzenden van meer mails per dag. 
  • Met € 10,- kunnen we… bereiken per dag/week/jaar…?
  • Er gaat van deze giften niets naar mij:) … even voor de duidelijkheid:)

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?